Portal de Continguts Digitals de Ràdio Marina

Maçanet estrena un nou musical d’El Gínjol: ‘A galet d’or’


Maçanet de la Selva estrena el nou musical del Grup de Música i Teatre El Gínjol. El 5 i el 6 d’agost, en el marc del XXVI Festival de Varietats de Maçanet de la Selva, El Gínjol estrenarà A galet d’or, un musical basat en el conte El rei que tenia el nas vermell.

A galet d’or, tot i basar-se en un conte popular, gran part de l’argument és de producció pròpia. A l’adaptació, un cantautor arriba, amb ganes d’un bon vi, a un hostal. Ara bé, en aquest hostal no s’hi beu gaire vi i per aconseguir-ne una copa, haurà d’establir una relació amb els clients que traspassarà èpoques. A més, a l’obra hi actuen una vintena d’actors de totes les edats i hi canten cançons molt variades en directe. De fet, la banda sonora d’A galet d’or recull des de cançons de Joc de Torns, el Bella Ciao o cançons de taverna.

El Festival de Varietats de Maçanet de la Selva és un festival encarat cap a la producció de musicals d’elaboració pròpia. Amb el d’aquest any, el Grup de Música i Teatre El Gínjol ha elaborat un total de set musicals. Tots ells propis, amb guió original i cançons adaptades de diferents gèners.

L’obra A galet d’or es podrà veure a Maçanet a La Societat el dissabte 5 d’agost a les 20 hi el diumenge dia 6 a les 19 h.

Gemma Masó i Casadevall
Periodista de Ràdio Marina.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

El més llegit