Portal de Continguts Digitals de Ràdio Marina

Maçanet estrena el festival de teatre amateur Mitja-Distància


Maçanet de la Selva ha estrenat la primera edició del Festival Mitja-Distància, un festival de teatre amateur que la poblacio acull fins aquest diumenge 15 de maig. El festival arriba de la mà de diferents entitats d’arts escèniques i d’activistes culturals del municipii prioritza les companyies de teatre amateur locals.

Aquest dissabte, la companyia INcreiXendo de Sant Gregori representarà Mockinpott. Diumenge, els encarregats de concloure el festival seran els del Grup de Teatre El Mirall de Blanes, amb Garrí al forn amb compota de reineta.

A part de les representacions, el Festival Mitja-Distància també comptarà amb més activitats com cursos de teatre musical, d’improvisació, d’iniciació al clown o de circ, entre d’altres. A més, també s’organitzarà el I Concurs Xssst, un concurs en què s’ha demanat als participants que presentin una peça de 5 a 10 minuts on no es pot utilitzar la veu ni les expressions que requereixin microfonia. El guardó d’aquest concurs té una dotació econòmica de 300 euros.

Foto: Ajuntament de Maçanet de la Selva.

Gemma Masó i Casadevall
Periodista de Ràdio Marina.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

El més llegit