Portal de Continguts Digitals de Ràdio Marina

Maçanet destinarà 157.000 euros dels Next Generation al patrimoni i a la senyalització de rutes


Maçanet de la Selva destinarà 157.000 euros dels fons europeus Next Generation al patrimoni i a la senyalització de quatre rutes del municipi. Aquest diners formen part dels 2,8 milions que gestionarà el Consell Comarcal de la Selva i que es destinaran a diversos municipis de la Selva Interior.

Amb els diners, es treballarà en la ruta verda, que passa pels Estanys de Sils i la ruta grisa, vinculada amb el patrimoni històric del municipi. També se’n beneficiarà la ruta vermella, que pels punts geològics relacionats amb els volcans; i la ruta blava, la més immediata al nucli de Maçanet.

A més, aquesta subvenció també contempla la senyalització de diferents espais patrimonials. Alguns són la capella de Vall de Maria, l’església de Martorell, la torre de Cartellà o el pont del Dimoni. D’aquestes propostes, algunes comptaran amb recreacions en 3D per poder visitar-les.

La regidora de Promoció econòmica i Turisme de Maçanet, Lídia Campeny, valora molt positivament aquesta subvenció que “permetrà millorar la qualitat del turisme relacionada amb tota la feina feta fins ara” com la creació de la marca ‘Descobreix Maçanet’ o l’obertura del pàrquing municipal per caravanes.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

El més llegit