Portal de Continguts Digitals de Ràdio Marina

Maçanet de la Selva presenta el festival ‘Maçanet Dona Veu’


Martirio, Natalia Lacunza, Beth amb Laura Andrés i Judith Neddermann formen el cartell del nou festival “Maçanet Dona Veu’ que tindrà lloc del 3 al 5 de juny a Maçanet de la Selva, al centre del municipi. Els concerts se celebraran concretament en un espai que s’habilitarà just darrere del CAP amb un aforament màxim de 2.500 persones. El tret diferencial d’aquest nou festival és que el cartell està format únicament per dones cantants i intèrprets.

L’alcaldessa de Maçanet, Natàlia Figueras, explica que al municipi hi ha dones que destaquen professionalment en diversos sectors però pel que fa a la cultura Maçanet no té un espai per donar veu a les dones.

“La sensació de que l’àmbit cultural o musical no teníem un espai on donàvem veu a les dones. A partir d’aquí va anar sorgint la idea de fer un festival de dones, un festival d’entitats només de dones. Vam fer alguna volta per acabar fent una aposta clara per un festival amb una quantitat econòmica important. Fins i tot, rares vegades es fan festivals d’aquestes característiques en municipis com els nostres”.

A banda de donar visibilitat a les dones artistes, un altre dels objectius de la proposta és posar en valor el poble de Maçanet, segons Figueras.

“Amb la pandèmia ens hem adonat que moltes vegades viatjavem fora o ens desplaçàvem a altres espais o llocs per veure coses que a Maçanet teníem. Vam posar molt en valor el poble. No només la institució sinó els propis ciutadans. I aquí ens ha donat una moral de poder tirar endavant i de ser capaços de crear nous festivals, noves situacions, noves oportunitats. I per tant, a partir d’aquí vam dir: apostem-hi, treballem, ens ha sortit bé en altres àmbits, estem sent referents en altres situacions…per tant, perquè no podem començar a obrir camí en aquest espai de crear un festival d’aquestes característiques en un municipi de 8.000 habitants”.

Les entrades es posaran a la venda el proper 8 d’abril al web de l’Ajuntament de Maçanet de la Selva a un preu de 15 euros.

Josep Lluís Vidal
Director de Ràdio Marina i marina360.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

El més llegit