Portal de Continguts Digitals de Ràdio Marina

Maçanet “consolida” la Policia Local

Amb la incorporació del nou cap i caporal, el municipi ha professionalitzat el cos policial


L’Ajuntament de Maçanet de la Selva ha anunciat la incorporació del nou cap i caporal, Xevi Garcia. Amb aquesta incorporació, el consistori assegura que “s’ha consolidat i professionalitzat” la Policia Local del municipi. Actualment, el cos té 11 policies, després que a principis del mes de maig s’hi incorporessin tres agents interins.

Amb el nomenament del nou cap i caporal i la incorporació dels nous agents, el municipi compleix els objectius de quan va entrar en funcionament el cos de Policia Local, l’any 2021. Fins llavors, Maçanet tenia Guàrdia Municipal. Fa tres anys, doncs, i després de tràmits, va arrencar el cos de Policia Local amb un model mixt, és a dir, amb policies locals i vigilants de municipals. En aquell moment, es va marcar l’objectiu de fer créixer el nombre de policies locals arribant a superar la desena.

Des de l’Ajuntament asseguren que amb la consolidació del cos es reforcen les actuacions policials al municipi. A més, també ha de permetre cobrir amb més agents els diferents torns i reforçar actuacions concretes.

D’altra banda, el consistori apunta que s’està treballant ja en la campanya d’estiu, de cara al creixement de veïns i veïnes per les segones residències en urbanitzacions.

Gemma Masó i Casadevall
Periodista de Ràdio Marina.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

El més llegit