Portal de Continguts Digitals de Ràdio Marina

Maçanet assumeix la gestió de l’aigua de Residencial Parc després de diverses incidències


L’Ajuntament de Maçanet de la Selva ha assumit la gestió de l’aigua de la urbanització de Maçanet Residencial Parc. Aquesta mesura arriba després dels talls de subministrament que s’han viscut durant els últims dies. Des del consistori denuncien una situació de “deixadesa absoluta” davant la qual s’ha hagut d’intervenir per garantir l’abastament de l’aigua potable de la urbanització.

El consistori ha anunciat que es tracta d’una acció “amb caràcter d’emergència” que ajudi a resoldre els talls que hi ha en bona part de la urbanització des d’aquest cap de setmana. A banda, l’Ajuntament assegura que han trobat que la planta potabilitzadora té un comptador de la llum connectat de forma irregular.

Mentre no arriba aquest traspàs en la gestió, l’Ajuntament ha anunciat que hi haurà un dipòsit d’aigua de forma permanent al casal de jubilats de la urbanització entre les vuit del matí i les deu de la nit. També s’obriràn els vestidors del pavelló municipal perquè les veïnes i veïns puguin fer servir les dutxes.

Foto: Aj. Maçanet

Gemma Masó i Casadevall
Periodista de Ràdio Marina.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

El més llegit