Portal de Continguts Digitals de Ràdio Marina

Maçanet aprova una operació de crèdit d’1,5 milions per finançar diverses inversions


El Ple de l’Ajuntament de Maçanet de la Selva ha aprovat l’adjudicació d’una operació de crèdit d’1,5 milions d’euros a 11 anys per finançar diverses inversions aquest 2022. Entre les més destacades hi ha el finançament de les inversions necessàries a la xarxa d’aigua potable de Maçanet Residencial Park que des de fa 15 dies gestiona directament l’Ajuntament després de l’aprovació d’un decret que ha deixat fora l’empresa Rec Madral.

Segons va explicar l’alcaldessa de Maçanet, Natàlia Figueras, al matí360 de Ràdio Marina, el cost de l’adequació de la xarxa d’aigua potable de Maçanet Residencial podria tenir un cost al voltant d’1 milió d’euros.

Altres actuacions que es finançaran amb aquest crèdit són diverses millores de la zona esportiva de Maçanet Residencial Parc. També es destinarà a l’adequació del nou Espai Jove i al Centre de Serveis/Dia, entre d’altres.

L’operació ha comptat amb el vot favorable dels grups Som Maçanet, ERC i PSC. En canvi, DIM ha votat en contra i AcordxMaçanet i Tots Som Poble s’han abstingut.

Foto: Ajuntament de Maçanet de la Selva

Gemma Masó i Casadevall
Periodista de Ràdio Marina.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

El més llegit