Portal de Continguts Digitals de Ràdio Marina

Maçanet aprova recepcionar el Polígon Industrial de Puigtió


El Ple de Maçanet de la Selva ha aprovat la modificació puntual del Pla General d’Ordenació Urbanística que permetrà engegar els tràmits per recepcionar el Polígon Industrial de Puigtió. Aquesta modificació permet iniciar el projecte de reparcel·lació i urbanització a través del sistema de cooperació, que anirà a càrrec dels propietaris.

La modificació del Pla General d’Ordenació Urbanística contempla les actuacions urbanístiques necessàries perquè les parcel·les ostentin condició de solar i la cessió per part dels propietaris a l’Ajuntament de Maçanet dels vials i zones verdes que esatven pendents. Al ple, Som Maçanet, ERC, PSC, tots Som Poble i DIM han votat a favor de la modificació, mentre que Acord per Maçanet s’hi ha abstingut.

El Polígon de Puigtió es va construir als anys 70. Des del consistori apunten que des del principi ha sigut un factor molt important en la promoció econòmica del poble perquè a la zona hi ha una trentena d’empreses que generen més d’un miler de llocs de treball. A principis del 2022, després d’un any de negociacions amb el promotor, propietaris i Ajuntament van arribar a un consens per recepcionar el polígon i que així aquest esdevingui una competència municipal.

Foto: Ajuntament de Maçanet de la Selva

Gemma Masó i Casadevall
Periodista de Ràdio Marina.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

El més llegit