Portal de Continguts Digitals de Ràdio Marina

Maçanet aprova el Pla director de l’aigua


Maçanet de la Selva ha aprovat, per unanimitat, el Pla director de l’aigua al ple municipal celebrat aquest dilluns. Es tracta d’una eina que permetrà avaluar integralment l’abastament d’aigua potable al municipi selvatà. D’aquesta manera, el consistori preveu poder oferir solucions a curt, mitjà i llarg termini.

El Pla director de l’aigua aprovat a Maçanet té l’objectiu d’indicar les principals deficiències del sistema i proposar les actuacions necessàries, amb la valoració econòmica i el calendari d’aplicació. D’aquesta manera, el Pla establirà directius, fites i objectius per formular un pla d’actuacions.

Altres propostes aprovades

Al Ple municipal de Maçanet d’aquest dilluns també s’ha aprovat provisionalment la modificació puntual del Pla General d’Ordenació Urbanística ‘Polígon industrial de Puigtió’. L’objectiu d’aquesta modificació és millorar la funcionalitat dels espais lliures, la funcionalitat dels vials i establir els mecanismes per a completar la urbanització. Segons informen des de l’Ajuntament de Maçanet, aquest tràmit és el pas previ abans de trametre l’expedient a aprovació a la Comissió Territorial d’Urbanisme de Girona.

A més, el Ple municipal també ha aprovat una modificació de crèdit de 446.025,19€ distribuïts en 17 àmbits. Amb aquest canvi pressupostàri, el consistori espera cobrir les despeses que no es poden demorar a l’exercici següent.

Gemma Masó i Casadevall
Periodista de Ràdio Marina.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

El més llegit