Portal de Continguts Digitals de Ràdio Marina

Ludwig Hasko: “El Nomad d’aquest any serà una edició amb molta força, sense restriccions i es podrà gaudir d’un festival amb normalitat”


Ludwig Hasko, regidor de Promoció Econòmica de Malgrat de Mar, ens ha acompanyat al Matí360 per parlar de la segona edició del Nomad Festival que comença avui divendres.

El Nomad Festival de Malgrat obre les portes avui a les sis de la tarda al Parc Francesc Macià. Tal com ha explicat Hasko, de l’edició de l’any anterior en van fer una valoració molt positiva acollint més de 12.000 persones entre els tres dies en què es va celebrar. Per l’edició d’aquest any, el regidor ha dit que esperen xifres similars.

Tot i la caiguda de les restriccions i la tornada a la normalitat, Hasko ha instat a la precaució arran de l’onada invisible de casos positius de Covid. El regidor ha afirmat, però, que el Parc Francesc Macià és l’enclavament ideal en ser un ampli espai a l’aire lliure.

El Nomad Festival, amb entrada gratuïta, comença aquest divendres i s’allargarà durant tot el cap de setmana oferint espectacles familiars i infantils, i, també, tallers, xerrades i espais gastronòmics i de comerç.

Foto: Ajuntament de Malgrat de Mar

Gemma Masó i Casadevall
Periodista de Ràdio Marina.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

El més llegit