Free Porn
xbporn

Portal de Continguts Digitals de Ràdio Marina

Love of Lesbian publicarà nou àlbum al 2024

Gairebé la meitat de les cançons tindran col·laboracions. El disc arribarà tres anys després de la publicació de 'V.E.H.N.'. El grup actuarà l’1 i 2 de novembre a la Sala Razzmatazz i el dia 4, al Wizink Center de Madrid.


Love of Lesbian publicarà el 2024 el nou àlbum i gairebé la meitat de les cançons tindran col·laboracions. “Qui vulgui escoltar exclusivament la meva veu no serà el seu disc preferit, però crec que és dels millors”, afirma en declaracions a l’ACN el cantant de Love of Lesbian, Santi Balmes. El músic explica que recentment han acabat de gravar el treball i que ara estan amb les mescles. El disc arribarà tres anys després de la publicació de ‘V.E.H.N.’ (Warner Music Spain). El grup actuarà l’1 i 2 de novembre a la Sala Razzmatazz i el dia 4, al Wizink Center de Madrid.

Balmes anuncia que serà un disc amb moltes col·laboracions. “És com una jornada de portes obertes”, remarca el cantant de Love of Lesbian.

El compositor explica que davant d’una cançó a vegades ell ja sap com afrontarà el tema el Jordi Roig, guitarrista del grup, o quin redoble de bateria farà l’Oriol Bonet i això, considera, “és molt perillós perquè pots fer-ho tota la teva”. Per això, apunta que sempre intenten que cada disc els sorprengui d’alguna forma. Així, per aquest darrer disc van pensar que seria bo convidar gent i el resultat, afegeix, “és bastant curiós”.

Razzmatazz i Wizink

La banda actuarà l’1 i 2 de novembre a la Sala Razzmatazz, amb les entrades esgotades, i el dia 4, al Wizink Center de Madrid. Dels dos concerts de Barcelona, Balmes remarca que no porten ni espectacles de llums i la idea era “tornar deu anys enrere”. Afirma que tot allò que ha aplicat a grans concerts ho ha descobert en entorns més íntims.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

El més llegit