Portal de Continguts Digitals de Ràdio Marina

Lurdes Borrell, regidora de Cultura de Malgrat: “Volem que Malgrat sigui centre cultural de la comarca i doni a conèixer la seva història i la seva cultura”


 

 

Avui, al matí360 de Ràdio Marina ens hi ha acompanyat Lurdes Borrell, regidora de Cultura de l’Ajuntament de Malgrat de Mar, per parlar sobre la Vila del Llibre.

Aquest 2023, Malgrat de Mar repeteix com a Vila del Llibre després d’un any que va ser “tot un èxit”, com apunta Borrell. La regidora va explicar que l’any passat l’objectiu era que la gent se sentís seu el projecte, una fita que es va aconseguir perquè Borrell apunta que els comentaris anaven enfocats per tornar a repetir. Borrell apunta que el cap de setmana de la Vila del Llibre de l’any passat, “Malgrat va ser referència cultural a la comarca i a Catalunya. Per això volem repetir aquest any”.

Enguany, Assumpta Mercader també torna a repetir com la comissària de Malgrat Vila del Llibre projectant un programa que, com diu Borrell, serà per “gaudir d’un cap de setmana complet d’activitats i cultura”.

El lema d’enguany de la Xarxa de Vila del Llibre és ‘Llegir el passat per escriure el futur’. Com apunta la regidora, “la cultura és aprendre del passat, dels nostres escriptors passats i actuals per encarar i construir un futur millor”.

Enguany, Malgrat Vila del Llibre se celebrarà del 25 al 27 d’agost i, com a diferència a altres vil·les, serà una edició nocturna. A més, Malgrat tindrà com a cultura convidada L’Alguer. Borrell ha apuntat que “ens uneix una cultura i una llengua” i “volem mostrar aquest passat comú”.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

El més llegit