test

Portal de Continguts Digitals de Ràdio Marina

L’operador Jet2holidays portarà més de 70.000 turistes britànics a l’aeroport de Girona aquest 2024

La companyia britànica creixerà un 20% a la terminal de Vilobí d'Onyar


L’operador Jet2holidays creixerà un 20% a l’aeroport de Girona aquest 2024 i portarà més de 70.000 turistes britànics a la terminal de Vilobí d’Onyar. Aquest any, a més, serà el primer que la seva companyia aèria, Jet2.com, operarà al llarg de set mesos des de l’aeroport ubicat a la Selva, en una temporada que va començar a finals de març i que s’allargarà fins a principis de novembre. L’aerolínia especialitzada en paquets turístics connecta l’aeroport de Girona amb vuit rutes directes des del Regne Unit.

L’operador britànic continua creixent a l’aeroport Girona-Costa Brava. Segons recull en un comunicat, aquest 2024 els turistes del Regne Unit que passaran les vacances a la Costa Brava amb paquets de Jet2holidays creixeran gairebé un 20%. En concret, entre finals de març i principis de novembre, la companyia amb seu a Leeds preveu portar més de 70.000 britànics a la terminal de Vilobí. És la primera vegada que Jet2.com operarà a l’aeroport Girona-Costa Brava al llarg de set mesos seguits. Abans, les rutes es concentraven sobretot durant els mesos d’estiu.

La terminal de Vilobí connectada amb 8 aeroports anglesos

Aquest 2024, Jet2.com opera vols directes des de vuit aeroports del Regne Unit. En concret, els de Londres-Stansted, Manchester, Leeds, Bristol, Birmingham, East Midlands, Newcastle i Glasgow. Aquestes dues últimes rutes s’operen de manera exclusiva per part de Jet2.com.

De retruc, l’operador turístic Jet2holidays -associat a l’aerolínia- també ha ampliat el ventall de paquets que ofereix als turistes que passen les vacances a la demarcació. L’oferta inclou estades en família, viatges pensats per a joves, vacances de luxe i escapades urbanes a Girona (les conegudes com a ‘City Breaks’). També estades a xalets o paquets de turisme esportiu (en concret, de ciclisme i golf).

A banda de Girona ciutat, Jet2holidays ofereix estades al litoral de la Selva i el Baix Empordà. En concret, a Blanes, Lloret de Mar, Tossa de Mar i Caldes de Malavella. També Sant Feliu de Guíxols, Platja d’Aro, Palafrugell, Begur, l’Estartit i Calonge.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

El més llegit