Free Porn
xbporn

Portal de Continguts Digitals de Ràdio Marina

L’OMS decreta la fi de l’emergència mundial per la Covid-19


L’Organització Mundial de la Salut (OMS) ha decretat la fi de l’emergència internacional per la covid-19, més de tres anys després que es detectessin els primers casos a la ciutat de Wuhan, a la Xina. En un comunicat publicat aquest divendres, l’organització considera que la malaltia continua sent “un problema de salut”, però afegeix que no constitueix “una emergència de salut pública i preocupació internacional”.

En aquest sentit, defensa que ara és moment d’una “transició” per tal d’impulsar mecanismes de gestió sanitaris centrats a fer front al virus “en el llarg termini”. La decisió anunciada aquest divendres arriba després que el Comitè d’Emergència de l’OMS recomanés aixecar la situació d’emergència arran de l’evolució de les dades epidemiològiques dels últims mesos.

A la pràctica, l’anunci de l’OMS implica que la covid-19 deixarà a tractar-se com una emergència i passarà a tractar-se com una malaltia com la resta.

Segons dades de la mateixa organització, a tot el món s’han registrat més de set milions de morts per la pandèmia de forma oficial, tot i que se sospita que la xifra és molt més elevada. Hi ha hagut 765 milions de casos reconeguts oficialment.

Imatge: Assaig vacuna Hipra. Foto: ACN

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

El més llegit