Portal de Continguts Digitals de Ràdio Marina

L’Oficina d’Habitatge del Maresme tramita 5,8 MEUR d’ajuts al lloguer durant el 2022


L’Oficina d’Habitatge del Maresme va tramitar l’any passat 2022 ajuts al lloguer per un import proper als 5,8 milions d’euros. En total, són 4.048 expedients de sol·licitud d’ajuts. D’aquests, el 60% van ser resolts favorablement.

Tant la xifra d’expedients tramitats com el volum econòmic aconseguit representa un substancial increment respecte a 2021. En concret, l’Oficina d’Habitatge del Maresme va augmentar l’any passat un 38,25% el nombre de tramitacions i la quantitat econòmica aconseguida per ajudar al pagament del lloguer de l’habitatge va créixer un 15,55% respecte a 2021.

Des del Consell Comarcal del Maresme informen que la majoria de sol·licituds es van tramitar dins les convocatòries ordinàries i les específiques per a determinats col·lectius. Tot i això, apunten que 179 es van cursar dins les diferents línies de prestacions econòmiques d’especial urgència. A més, durant el 2022 es van reforçar els ajuts a l’emancipació dels joves amb l’activació de noves línies de subvenció com el Bo jove de lloguer.

Gemma Masó i Casadevall
Periodista de Ràdio Marina.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

El més llegit