test

Portal de Continguts Digitals de Ràdio Marina

Lluís Riera Porta guanya l’11è premi Memorial Agustí-Vehí Vila de Tiana del Tiana Negra amb ‘L’escorxador’

El jurat ha valorat l'"originalitat de la trama, la solidesa dels personatges, l'excel·lència de la prosa i la fluïdesa de la llengua emprada"


La novel·la L’escorxador de Lluís Riera Porta ha guanyat l’Onzè Premi Memorial Agustí Vehí Vila de Tiana, que s’ha entregat aquest divendres al vespre durant la inauguració del festival Tiana Negra 2024. L’obra de Riera Porta s’ha imposat entre els 26 participants en el premi. El jurat ha valorat l'”originalitat de la trama, la solidesa dels personatges, l’excel·lència de la prosa i la fluïdesa de la llengua emprada”.

L’escorxador és una novel·la negra rural ambientada en un poble de la Catalunya Interior amb personatges grotescos, ambients sòrdids i carregada de drogues i “rock’n’roll”, segons explica el festival literari maresmenc. A més, també és la primera novel·la de Lluís Riera Porta.

El jurat de l’Onzè Premi Memorial Agustí Vehí Vila de Tiana l’han format Àlex Martín, Anna Maria Villalonga i Lluís Tort. El guardó està dotat amb 3.000 euros i la publicació de l’obra amb l’editorial Crims.cat.

Premi Memorial Agustí Vehí Vila de Tiana va néixer el 2013 per homenatjar la figura del desaparegut escriptor Agustí Vehí.

Gemma Masó i Casadevall
Periodista de Ràdio Marina.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

El més llegit