Portal de Continguts Digitals de Ràdio Marina

Lloret tanca quatre habitatges d’ús turístic per incompliment de la normativa municipal


L’Ajuntament de Lloret de Mar ha tancat de manera cautelar quatre Habitatges d’Ús Turístic (HUT’s). El motiu ha sigut per incompliment de l’Ordenança Reguladora dels Habitatges d’Ús Turístic de Lloret de Mar.

El primer habitatge està ubicat a la urbanització de Serrabrava, on s’han detectat dues infraccions greus. D’una banda, no disposar de rètol identificatiu i no respondre en el termini establert als requeriments dels serveis policials per atendre les incidències relacionades amb l’habitatge o els seus usuaris. De l’altra, no informar als usuaris de la normativa municipal referent al dipòsit de residus i deixalles i de l’ordenança de civisme. També se li ha aixecat acta per no disposar de fulls de reclamació. A banda del tancament cautelar, se li ha imposat una sanció econòmica de 4.500 euros.

Al segon habitatge, ubicat a Lloret de Dalt, a més del tancament cautelar, també se li ha aplicat una sanció econòmica de 3.000 euros. Al HUT’s se li ha aixecat acta per no respondre en el termini establert als requeriments dels serveis policials o d’inspecció municipals per atendre aquelles incidències relacionades amb l’habitatge o els seus usuaris. L’altra infracció greu d’aquest habitatge ha sigut no haver comunicat la modificació de les dades essencials de registre de l’habitatge i/o dades que han d’estar a disposició dels serveis policials i d’inspecció municipals.

El tercer habitatge tancat cautelarment està ubicat al barri de Fenals. Les infraccions han sigut no respondre en el termini establert als requeriments dels serveis policials o d’inspecció municipals per atendre aquelles incidències relacionades amb l’habitatge o els seus usuaris, i no haver informat als usuaris de les normes de civisme i convivència ciutadana així com de la normativa municipal en relació al dipòsit de residus i deixalles. A més, la sanció econòmica ha sigut de 2.250 euros.

Al quart habitatge, a banda del tancament cautelar, també se li ha imposat una sanció de 1.500 euros. L’acta ha sigut per no respondre en el termini establert als serveis policials.

Gemma Masó i Casadevall
Periodista de Ràdio Marina.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

El més llegit