Portal de Continguts Digitals de Ràdio Marina

Lloret tanca les dutxes de les instal·lacions esportives municipals i el reg dels camps de futbol

El consistori vol optimitzar la gestió de l'aigua després de l'entrada en fase d'emergència


L’Ajuntament de Lloret de Mar ha tancat les dutxes de les instal·lacions esportives i municipals i ha prohibit el reg dels camps de futbol.

Durant la reunió del Comitè de Sequera, celebrat la setmana passada, es va acordar que a partir d’aquest dilluns 5 de febrer entrarien en vigor un seguit de mesures. L’objectiu del consistori és optimitzar la gestió de l’aigua. Aquest acord arriba just després de l’entrada en fase d’emergència per sequera.

El consistori ha prohibit l’ús de les dutxes municipals a totes les categories base, en entrenaments i a partits, i per als tornejos, competicions o altres esdeveniments. Les úniques excepcions que sí que podran fer ús de les dutxes són les categories sènior federades per a entrenaments de dilluns a divendres i les categories sènior federades i les categories de base en l’àmbit nacional per a partits de lliga.

Pel que fa al reg, queda prohibit en els camps de futbol de gespa artificial en tots els casos, excepte per a partits de nivell nacional. De moment, es mantindrà el reg indispensable per a la conservació de la gespa natural de les Pistes d’Atletisme i, també, el reg de manteniment de les pistes de tenis de la Zona de Raqueta de la Piscina Municipal.

D’altra banda, es mantenen les restriccions ja establertes de reducció d’aigua a la Piscina Municipal en espera del que s’estableixi per a piscines i gimnasos privats. En aquest sentit, des de l’Ajuntament de Lloret exposen que aposten per crear unes tarifes segons trams de consum incrementant el preu a qui més consumeixi. A més, el consistori explica que durà a terme una campanya de sensibilització i conscienciació general i en sessions amb col·lectius concrets, com escoles, urbanitzacions o gremis.

Gemma Masó i Casadevall
Periodista de Ràdio Marina.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

El més llegit