Portal de Continguts Digitals de Ràdio Marina

Lloret s’apropa a la xifra de turistes del 2019


El municipi de Lloret de Mar s’acosta a la xifra de turistes del 2019 i ha experimentat un increment del 41,4% en les pernoctacions durant el primer semestre de l’any respecte el mateix període del 2022. De gener a juny el municipi de la Selva Marítima ha rebut 545.465 viatgers i ha tingut gairebé 2 milions de pernoctacions, unes dades que suposen un increment de 144.495 viatgers i 581.837 pernoctacions si es comparen amb les de l’any passat.

Aquestes xifres mostren recuperació del turisme esportiu, un dels productes clau en la estratègia de desestacionalització de Lloret de Mar. A més, la destinació ha recuperat el turisme internacional, amb el mercat anglès al capdavant i ha experimentat un increment del mercat irlandès entre els mesos de maig i juny.

Pel que fa al mercat dels Països de l’Est, continua sense presència degut a la situació geopolítica, però s’estan rebent operatives de clients d’Ucraïna provinents de vols des de països propers com Moldàvia i Polònia.

El regidor de turisme, Frederic Guich, explica que “aquestes xifres del primer semestre s’acosten definitivament a les del 2019 amb la recuperació del turisme internacional i, també molt important, amb el creixement del mercat espanyol, especialment del segment familiar, que s’ha consolidat arrel de l’estratègia turística enfocada al mercat nacional portada a terme durant la pandèmia”.

Per la seva banda, l’alcalde de Lloret, Adrià Lamelas, afirma que “l’aposta per la diversificació de mercats i el treball conjunt que fa sector públic i privat per diversificar els seus productes i oferir una experiència adaptada als diferents mercats ens dona una fortalesa i fidelització que es tradueix en aquestes xifres de recuperació i increment”.

Foto: Aj. Lloret

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

El més llegit