Free Porn
xbporn

Portal de Continguts Digitals de Ràdio Marina

Lloret reconeix la trajectòria política de Jordi Orobitg i Maria Antònia Batlle

Tots dos han ocupat un escó al Parlament de Catalunya fins a les eleccions d'aquest passat 12 de maig


L’Ajuntament de Lloret de Mar ha fet un reconeixement a la trajectòria política dels lloretencs Jordi Orobitg i Maria Antònia Batlle. Tots dos, fins a les eleccions d’aquest passat 12 de maig, han ocupat un escó al Parlament de Catalunya.

Aquest divendres, la sala de plens de l’Ajuntament de Lloret ha acollit la rebuda dels dos polítics lloretencs, acompanyats per familiars, amics i companys de partit. Hi han repassat i valorat els seus anys al Parlament.

Dos lloretencs que han passat pel Parlament

D’una banda, Jordi Orobitg i Solé (Barcelona, 1966) ha estat diputat des de l’any 2015 fins al 2024 amb els grups d’ERC i de Junts pel Sí. En la darrera legislatura, ha estat el portaveu adjunt del grup parlamentari d’ERC i president de la Comissió de Justícia. A més, com a diputat de Junts pel Sí, va ser un dels ponents de la llei de transitorietat jurídica i uns dels redactors de la proposició de llei del referèndum d’autodeterminació de Catalunya. A banda, en l’àmbit local, va ser regidor de l’Ajuntament de Lloret per ERC entre el desembre del 2010 i el maig del 2023. A més, en la major part d’aquest temps, ho va fer com a membre de l’equip de Govern. També al capdavant d’àrees com Turisme, Promoció Econòmica o Medi Ambient, entre altres.

Per la seva banda, Maria Antònia Batlle i Andreu (Lloret de Mar, 1973) ha estat la primera dona de Lloret en ocupar un escó com a diputada al Parlament de Catalunya entre els anys 2021 i 2024. Ho ha fet pel grup de Junts per Catalunya. En aquest període, ha assumit les funcions de vicepresidenta de la Mesa de la Comissió d’Empresa i de la Comissió d’Infància. Abans, va ser regidora de l’Ajuntament de Lloret per CiU des de l’any 2007 fins al 2011. Ho va ser en les àrees de Promoció Cultural, Festes i Joventut.

Gemma Masó i Casadevall
Periodista de Ràdio Marina.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

El més llegit