Portal de Continguts Digitals de Ràdio Marina

Lloret recapta 2.600 € per a la Fundació ASPRONIS amb la campanya de mocadors solidaris de Santa Cristina

Cada estiu, per la Festa Major de Santa Cristina de Lloret, els comerciants venen mocadors amb un preu simbòlic per recaptar fons que cada any es destinen a una causa diferent


El municipi de Lloret de Mar ha recaptat un total de 2.625 € que ha entregat aquest dimecres a la Fundació ASPRONIS. La xifra recaptada s’ha aconseguit amb la campanya solidària que es fa cada estiu al municipi amb motiu de la Festa Major de Santa Cristina.

La Fundació ASPRONIS atén persones amb discapacitat intel·lectual. Actualment, amb el Centre Especial de Treball, els membres d’ASPRONIS fan tasques de jardineria, manteniment de mobiliari urbà, senyalització viària i suport a les brigades del municipi. A més, també han impulsat el programa Caixa Proinfància, que serveix per atendre infants de 0 a 18 anys en situació de pobresa i al seu entorn familiar.

A Lloret, cada estiu durant la Festa Major de Santa Cristina, els comerciants reparteixen mocadors commemoratius de la celebració. Aquests mocadors tenen un preu simbòlic d’1 euro i, cada any, la recaptació es destina a una causa diferent. Per exemple, l’any passat, la recaptació de la campanya es va entregar a l’escola d’educació especial Ventijol de Blanes.

Gemma Masó i Casadevall
Periodista de Ràdio Marina.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

El més llegit