Portal de Continguts Digitals de Ràdio Marina

Lloret presenta les noves Obreres de Santa Cristina en el tradicional Aplec dels Perdons


Lloret de Mar ha presentat les noves Obreres de la temporada: són la Cristina Batlle, la Maria Melet, la Gemma Carbonell i la Marina Urpí. La presentació ha tingut lloc aquest diumenge durant el tradicional aplec dels perdons, en una jornada marcada per la pluja. Aquestes quatre Obreres tindran, entre moltes activitats, el privilegi de ser les protagonistes del Ball de Plaça durant la festa de Santa Cristina, al juliol.

Les Obreres de Santa Cristina han explicat que van viure la jornada de l’Aplec dels Perdons amb molta emoció, tot i el mal temps, i amb la companyia de les seves famílies. A més, han assenyalat que per a elles és un gran orgull poder viure aquest any com a Obreres i seguir amb una tradició que s’ha repetit en alguns dels seus familiars i amics.

“Estic molt contenta i em fa molta il·lusió ser Obrera” (Cristina Batlle)

“Sempre he estat molt arrelada a Lloret i això era un somni” (Maria Melet)

“El millor és poder compartir-ho amb les meves companyes” (Gemma Carbonell)

“Des de petita he viscut molt la tradició i sempre veia les Obreres amb admiració” (Marina Urpí)

 

Aquestes quatre Obreres tindran, entre moltes activitats, el privilegi de ser les protagonistes del Ball de Plaça. La parella de ball de la Cristina Batlle serà en Romà Martí, amb la Maria Melet hi haurà en Gerard Simeon, la Gemma Carbonell ha escollit en Romà Zapata i la Marina Urpí ballarà amb en Pol Solé.

Ermita Santa Cristina
Interior de l’ermita de Santa Cristina, aquest diumenge en l’Aplec dels Perdons (Ajuntament de Lloret)

L’Aplec dels Perdons va reunir un bon nombre de persones a l’ermita de Santa Cristina, per participar en la missa solemne, oficiada per mossèn Martirà Brugada. A més, com és habitual, també es va dur a terme la veneració de Sa Relíquia i el Cant dels Goigs amb el cor Alba de Prima. Pel que fa a l’arrossada popular que hi havia programada, va ser cancel·lada per la pluja.

Moisès García
Periodista de Ràdio Marina

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

El més llegit