test

Portal de Continguts Digitals de Ràdio Marina

Lloret posa en marxa el Servei d’Orientació a les Famílies

Les famílies tindran 12 sessions d'una hora


L’Ajuntament de Lloret de Mar ha posat en funcionament el Servei d’Orientació a les Famílies (SOAF), del Departament de Drets Socials de la Generalitat i la Fundació Infància i Família.

El SOAF és un servei preventiu d’orientació, assessorament i acompanyament integral a les famílies per millorar-ne  el benestar personal, familiar i social. Així, els dona suport en situacions com problemes amb la criança, dificultats de relació i comunicació entre els membres de la família, conflictes de parella, processos de separació, desavinences o durant processos de dol, entre d’altres. Ara bé, des del consistori apunten que el SOAF no atén famílies amb situacions de desemparament o en risc d’estar-hi, abusos i violència familiar actives, trastorns mentals greus o consum de drogues i addiccions.

A Lloret, el SOAF està integrat per a tres professionals, dues psicòlogues i una coordinadora. Cada família disposarà de 12 sessions d’una hora en què s’atendran les seves necessitats. El consistori exposa que ara per ara ja s’estan duent a terme les primeres atencions. A més, també s’estan fent visites als diferents centres educatius per donar a conèixer el servei.

Gemma Masó i Casadevall
Periodista de Ràdio Marina.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

El més llegit