Portal de Continguts Digitals de Ràdio Marina

Lloret posa el focus en promocionar-se entre el turisme irlandès

L'any 2023, el municipi va acollir 15.502 viatgers irlandesos que van fer 94.254 pernoctacions


Lloret de Mar aposta per una promoció estratègica en el mercat d’Irlanda. Així, des de Lloret Turisme impulsaran diferents accions orientades a continuar posicionant la destinació en el mercat. Segons dades de l’ajuntament lloretenc, l’any 2023, el municipi va acollir 15.502 viatgers irlandesos que van fer 94.254 pernoctacions.

El 2023 es va iniciar l’estratègia promocional lloretenca al mercat irlandès. Segons les dades turístiques, el turisme d’Irlanda ha registrat un creixement del 51,5% en nombre de viatgers i del 45,5% en nombre de pernoctacions respecte al 2022. A més, l’ajuntament exposa que els indicadors de Big Data de la plataforma d’intel·ligència turística de Lloret Turisme, destaquen Irlanda com un dels mercats potencialment interessants per apostar els pròxims anys.

Un dels punts per incidir en l’estratègia en el mercat irlandès és la connectivitat amb l’aeroport de Girona-Costa Brava amb les terminals irlandeses. D’una banda, d’abril a octubre, s’ampliarien les rutes des de Vilobí als aeroports de Knock, Cork, Shannon i Dublin. Durant tot l’any, però, hi hauria un vol Girona-Belfast. L’altre punt a incidir, segons l’Ajuntament de Lloret de Mar, és el perfil del visitant. Segons el consistori, és un mercat que visita el municipi en família i parella.

 

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

El més llegit