Portal de Continguts Digitals de Ràdio Marina

Lloret obrirà un expedient sancionador per una cançó “ofensiva” envers el municipi


Lloret de Mar obrirà un expedient sancionador a un artista del municipi per una cançó que des de l’Ajuntament consideren “ofensiva” envers la població. Segons confirmen des del consistori, l’expedient es basarà en la llei 13/2002 de Turisme de Catalunya, que preveu sancions d’entre 3.000 i 60.000 euros per les activitats que causen “danys” als recursos turístics o que suposen “menyscabament substancial” dels valors de la destinació.

La peça musical es diu precisament “Lloret de Mar” i és de l’artista de música urbana Samuel SLZR. Va ser publicada el 7 d’octubre i entre la lletra es pot escoltar que el municipi “és el lloc perfecte per a robar, l’alcalde roba, la poli roba, digues per què tu no robaràs”, i també afirma que és el poble “on més corrupció hi ha”. L’Ajuntament també ha demanat a plataformes com Youtube que retirin la cançó.

Des del consistori consideren que la lletra és “ofensiva” i que malmet la imatge de la destinació turística perquè vincula Lloret a vandalisme, delinqüència i corrupció. Segons confirmen fonts municipals, la Policia Local està redactant l’informe que servirà com a base per obrir l’expedient sancionador.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

El més llegit