Portal de Continguts Digitals de Ràdio Marina

Lloret i Santa Susanna impulsen l’Associació de Municipis Turístics Costa Catalana

L'Associació vol aglutinar aquells municipis costaners amb una llarga trajectòria turística i promoure l'intercanvi d'experiències i coneixement i mecanismes de cooperació i coordinació


Els municipis de Santa Susanna, Lloret de Mar, Salou i l’Ametlla de Mar han impulsat una aliança per reforçar el pes dels pobles de turisme de la costa de Catalunya: l’Associació de Municipis Turístics Costa Catalana. Els quatre municipis impulsors d’aquest lobby assenyalen que són els que registren més pernoctacions a la costa catalana superant les 16 milions. Així, en un comunicat també apunten que, tots quatre, lideren el turisme a les quatre marques turístiques de la Costa Brava, Costa Daurada, Costa Barcelona i Terres de l’Ebre.

Com apunten, l’objectiu de l’Associació és aglutinar aquells municipis costaners amb una llarga trajectòria turística i promoure un espai de reflexió per intercanviar experiències i coneixement. A més, també volen establir mecanismes de cooperació i coordinació i impulsar la digitalització.

D’altra banda, apunten que l’Associació també vol ser un pont de col·laboració amb altres administracions supramunicipals, a més dels sectors turístics involucrats. Així, esperen desenvolupar “estratègies conjuntes que responguin a les necessitats comunes dels municipis, millorar la qualitat de vida dels ciutadans i augmentar la competitivitat de la regió”.

Si bé de moment l’Associació la conformen Santa Susanna, Lloret, Salou i l’Ametlla de Mar, no descarten obrir la porta a futures adhesions d’altres municipis costaners.

Gemma Masó i Casadevall
Periodista de Ràdio Marina.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

El més llegit