Portal de Continguts Digitals de Ràdio Marina

Lloret fa la primera visita del rodatge de ‘House of the Dragon’


Lloret de Mar ha estrenat la primera visita temàtica del rodatge de House of the Dragon, la preqüela de la sèrie Joc de Trons. Així, durant tot el juliol i l’agost, els visitants que s’apropin als Jardins de Santa Clotilde es podran endinsar a ‘Els Jardins del Drac’.

La visita tematitzada ‘Els Jardins del Drac’ es podrà gaudir cada divendres a les 20h en català i a les 18:30 en castellà durant el mes de juliol. De cara a l’agost, les visites seran els divendres en anglès. Aquestes visites es poden comprar a través de la web de venda d’experiències de Lloret Turisme.

Els Jardins de Santa Clotilde són un dels escenaris més fascinants de la sèrie House of the Dragon, centrada en la casa Targaryen i basada en la novel·la de George R. R. Martin Fire & Blood, que ha portat a les pantalles d’arreu del món la plataforma HBO. Les visites seràn a càrrec de guies especialitzats i passaran pels racons més rellevants dels Jardins de Santa Clotilde descobrint tota mena d’objectes i escenaris identificables a la sèrie.

Gemma Masó i Casadevall
Periodista de Ràdio Marina.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

El més llegit