Portal de Continguts Digitals de Ràdio Marina

Lloret estrena ‘La Núvia del Rom’ al Cementiri Modernista al juliol


Lloret de Mar estrena l’obra de teatre La Núvia del Rom al Cementiri Modernista del 13 al 16 juliol. L’espectacle simbolitza un drama amb toc shakesperians basat en fets reals. A més, La Núvia del Rom convida als espectadors a emprendre un viatge cap a la Cuba de finals del segle XIX i la Barcelona de principis del segle XX.

La Núvia del Rom és un espectacle encarregat en motiu de Lloret com a Capital de la Cultura Catalana 2023. D’altra banda, amb aquesta obra, com apunten des de l’Ajuntament de Lloret, el públic descobrirà els secrets que hi ha al darrere de l’existència de l’emblemàtic hipogeu Camp-Nonell i la seva misteriosa figura, obra d’Ismael Smith. Aquest sepulcre amaga moltes incògnites i una d’elles és l’origen d’un dels roms més apreciats del món: el Rom Matusalem.

En el repartiment hi ha els actors lloretencs: Sílvia Soliguer, Aisha Zafri, Albert Muntané i Joan Romà Ortiz. L’autoria de l’espectacle és de l’historiador lloretenc David Barba i Serra. La direcció és a càrrec de l’actor Joan Romà Ortiz Barnés i la producció és a càrrec de Montserrat Sala Egea.

La Núvia del Rom s’estrenarà el dijous 13 de juliol a les 21.00 h i s’ha programat durant quatre dies, fins el diumenge 16 de juliol.

Foto: Ajuntament de Lloret de Mar

Gemma Masó i Casadevall
Periodista de Ràdio Marina.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

El més llegit