Portal de Continguts Digitals de Ràdio Marina

Lloret estrena el primer festival de drons de l’estat espanyol


Lloret de Mar ha donat aquest divendres a la nit el tret de sortida al primer festival de drons de l’estat espanyol. Es tracta del Lloret Drone Festival, que agafa el relleu de l’espectacle amb drons que es va posar en marxa l’estiu passat al municipi.

La sortida dels drons del Lloret Drone Festival s’ha instal·lat a la part sud de la platja de Lloret, al final de l’Avinguda Just Marlés. Segons ha explicat el regidor de Promoció Economica, Jordi Orobitg, això ha permès oferir “una millor visió general i especialment una visió més nítida de les figures a tota la platja de Lloret” . La primera empresa en actuar ha estat Celestial del Regne Unit que a principi d’any va organitzar un espectacle de drons al port de Melbourne (Austràlia) amb més de 350 drons i que també van fer un espectacle per la celebració de la Premiere League aconseguida pel Manchester City.

L’espectacle de Lloret d’aquest divendres ha comptat amb un bon nombre d’espectadors que han pogut gaudir de l’espectable ‘Lloret By The Sea’, un show per homenatjar la platja, l’estiu, la diversió, l’amor per la sorra, el surf i els drons.

Avui continua l’empresa Flock Drone Art de Catalunya, que presentarà ECO, una al·legoria lluminosa de la natura, un crit de respecte al medi ambient que pretén ressaltar la consciència mediambiental i la necessitat de preservar el món on vivim.

I el darrer dia arriba aquest diumenge amb l’empresa Umils de Madrid amb ‘Lloret: una ciutat per sentir-la’, un espectacle de llum amb drons que connecta Lloret amb el seu entorn i la seva història. Es podrà veure el cel il·luminat amb diverses figures que representen la natura i els racons de la ciutat.

Foto: Imatge de l’espectacle amb drons de l’any passat

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

El més llegit