Portal de Continguts Digitals de Ràdio Marina

Lloret estrena el nou camí de ronda entre les platges de Lloret i Fenals


Lloret de Mar ha inaugurat aquest divendres les obres del camí de ronda que uneix les platges de Lloret i Fenals. L’estrena del camí serà aquest diumenge coincidint amb la Marxa de les Platges de Lloret. El camí té una distancia d’uns 1.310 metres i el temps de recorregut és d’aproximadament 25 minuts. Les obres han consistit en l’eixamplament del pas, la instal·lació de baranes de seguretat i la consolidació de punts degradats. Al llarg del recorregut hi ha dinou miradors i passarel·les amb panoràmiques sobre el litoral. El cost total aproximat ha estat de 860.000 euros.

L’enllaç del camí de ronda entre la platja de Lloret i Fenals es va iniciar l’any 2021 i s’ha anat desenvolupant per fases. Primer es van executar els dos primers trams des de la Roca d’en Maig fins al Castell de Sant Joan passant per Cala Banys i a finals de l’any 2022 es va obrir el tram III que enllaçava la Platja de Fenals i el Castell de Sant Joan. Aquest 2023 s’han executat els darrers 100 metres que eren d’alta complexitat just a sota del Castell de Sant Joan i amb l’obra es permet connectar els trams I i II amb el tram III.

L’alcalde de Lloret de Mar, Adrià Lamelas, ha destacat que “avui és un dia important per Lloret que culmina la feina de molts anys i posa a disposició de la ciutadania i els visitants aquest camí de ronda que és una reivindicació històrica i que esdevindrà un nou i important atractiu per Lloret”. Per poder completar l’obra l’Ajuntament de Lloret ha tardat més de 5 anys durant els quals, a banda de les obres, ha hagut de duu a terme diferents expropiacions de terrenys.

El camí de ronda Lloret-Fenals és un dels projectes inclosos en el Pla de Reconversió Turística de Lloret de Mar i ha estat finançat a través del Departament d’Empresa i Coneixement de la Generalitat de Catalunya, l’Ajuntament de Lloret de Mar, el Patronat de Turisme Costa Brava Girona de la Diputació de Girona i la Mesa Empresarial en el marc del conveni econòmic per a l’execució de determinades actuacions del pla operatiu per a la renovació de la destinació turística de Lloret de Mar.

Foto: Aj. Lloret

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

El més llegit