Portal de Continguts Digitals de Ràdio Marina

Lloret és la tercera població amb el preu per metre quadrat més elevat de la demarcació de Girona


Lloret de Mar és el tercer municipi de la demarcació de Girona amb el preu mitjà per metre quadrat més car amb 5.761 euros. Lloret se situa d’aquesta manera només per darrera de Roses (6.398 euros) i de Platja d’Aro (5.793 euros). Són dades del 2022 que s’inclouen en un estudi de l’Associació de Promotors de Catalunya i que fan referència als habitatges de nova construcció. Al conjunt de les comarques gironines, el preu mitjà per metre quadrat útil es va situar l’any passat en 4.684 euros, només per darrere de la demarcació de Barcelona.

El mateix estudi assenyala que, a la ciutat de Girona, durant el 2022 comprar un habitatge d’obra nova ha costat, de mitjana, 317.558 euros. Es tracta d’un 1,3% més que l’any anterior. Per contra, també ha crescut el nombre de metres quadrats que tenen els pisos. De mitjana, les noves construccions d’habitatges plurifamiliars tenen 86,3 metres quadrats, un 3,9% més que el 2021. Pel que fa a les cases, a la capital gironina només s’ha construït una casa nova al 2022; tenia 200 metres quadrats i el preu ha estat de 695.000 euros.

Pel que fa a la demarcació gironina, un 82% dels habitatges que es construeixen nous tenen aire condicionat i un 78,1% placa d’inducció. A més, el 44% de blocs de pisos nous compten amb una piscina comunitària. Es tracta de xifres superiors a la resta de demarcacions catalanes segons indica el president de l’APCE a les comarques gironines.

Foto: Aleix Freixas // ACN

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

El més llegit