Portal de Continguts Digitals de Ràdio Marina

Lloret engega el cicle de debats de la Capital de la Cultura Catalana aquest divendres


Lloret de Mar començarà aquest divendres el cicle de debats ‘Debat a Bat’ en el marc de la Capital de la Cultura Catalana 2023. Al llarg de l’any s’han programat diversos debats, però fins ara l’Ajuntament de Lloret només ha fet públic les dates dels dos pimers.

El cicle de debats és la part més acadèmica de la capitalitat, apunta el regidor de Cultura i Festes, Cristian Fernández. Per això, com explica el regidor, se’ls hi ha volgut donar una forma de xerrada. Així doncs, el format dels debats consistirà en una xerrada entre dos ponents – un d’ells de Lloret i l’altre de fora de la vila – que debatran aspectes relacionats amb la cultura en clau històrica o d’actualitat. A més, seguint amb la línia de desubicar la capitalitat, segons el consistori, els debats es faran en espais no convencionals.

Aquest proper divendres 17 de març, a les 20h a l’Oficina de Turisme de Les Alegries, tindrà lloc el primer debat del cicle que se centrarà en la gestió de la cultura popular i tradicional als municipis. En aquest primer debat hi participaran l’actor lloretenc Joan Pau Romaní i Jordi Fosas, director artístic de Fira Mediterrània de Manresa. El segon debat està programat pel dijous 13 d’abril i tractarà el tema dels primers estiuejants que va tenir Lloret a principis del segle XX.

Foto: Ajuntament de Lloret de Mar

Gemma Masó i Casadevall
Periodista de Ràdio Marina.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

El més llegit