Portal de Continguts Digitals de Ràdio Marina

Lloret dona el tret de sortida a la Capital de la Cultura Catalana aquest dissabte


Lloret de Mar celebrarà la Revetlla de la Capital aquest dissabte 4 de febrer. Aquesta trobada de més d’una vintena d’entitats donarà el tret de sortida a la Capital de la Cultura Catalana 2023.

La trobada serà de 10h a 14h a la Plaça Domènec Moner, al barri del Rieral. Segons l’Ajuntament de Lloret, aquest enclavament va en sintonia amb la voluntat de seguir desubicant les activitats programades en el marc de la capitalitat de la cultura. A la zona hi haurà parades de les diferents entitats, tallers i un escenari amb exhibicions de cant coral, danses tradicionals i actuacions. A més, durant tot el matí, el Club de Rem Santa Cristina i el Club de Rem Sant Romà faran demostracions de l’esport. També hi haurà una exibició de puntaires i una carpa de projecció continua de La llegenda del traginer de l’Associació Veïnat de les Alegries, Tirada a l’art del Xino-Xano i el tràiler promocional del Festival Lloret Negre.

El regidor de Cultura, Cristian Fernández, explica que aquesta trobada “pretén homenatjar i posar en valor l’associacionisme com una eina essencial per vehicular el coneixement i la difusió de la cultura”.

Tirada a l’Art

Diumenge 5 de febrer hi haurà la Tirada a l’Art. L’art era una tècnica de pesca utilitzada a Lloret. L’art es tirava des de la platja i, en recollir-lo, s’otenia un bon grapat de peix.

En el marc de Lloret com a Capital de la Cultura Catalana, l’ajuntament ha convidat a directors de museus marítims de Catalunya.

Foto: Aj. Lloret

Gemma Masó i Casadevall
Periodista de Ràdio Marina.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

El més llegit