Portal de Continguts Digitals de Ràdio Marina

Lloret de Mar tindrà 68 habitatges per a ús social


Lloret de Mar tindrà 68 habitatges de nova construcció que es destinaran a lloguer social. El ple de l’Ajuntament celebrat aquest dilluns ha aprovat la proposta per unanimitat. Els habitatges es construiran a través d’un conveni amb l’Incasòl i l’Agència de l’Habitatge de Catalunya. L’Ajuntament de Lloret cedirà a l’Incasòl un terreny de propietat municipal a l’Avinguda Vila de Madrid, a Santa Clotilde. El document també dona un termini de quatre anys perquè els organismes de la Generalitat hi edifiquin els 68 habitatges que s’hauran de destinar a lloguer a un preu accessible. Un 25% dels pisos es guardaran per a joves menors de 35 anys.

El consistori i l’Agència de l’Habitatge de Catalunya marcaran els criteris per accedir als nous habitatges de lloguer social. Quan s’hagin tancat aquests requisits, s’obrirà una convocatòria per accedir a la nova promoció. Quan es donin els pisos, l’Agència de l’Habitatge de Catalunya serà l’encarregada de la gestió d’aquests pisos.

La regidora de l’Oficina de l’Habitatge de Lloret de Mar, Jennifer Pérez ha recordat que el 25% dels pisos que es construeixin seran per a “joves menors de 35 anys” i un altre 25% serà per a “contingències especials” com ara dones que han patit maltractaments, persones majors de 65 anys o famílies monoparentals.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

El més llegit