Portal de Continguts Digitals de Ràdio Marina

Lloret compra un local per traslladar-hi el Centre Cívic del Molí


L’Ajuntament de Lloret de Mar ha comprat un local de 120 metres quadrats per traslladar-hi el Centre Cívic del Molí. Fins ara, aquest equipament estava al carrer del Doctor Josep Roig Raventós i tenia una superfície útil de 50 metres quadrats. El nou local està situat a l’avinguda de les Regions i, quan s’acabin les reformes de les noves instal·lacions, l’ajuntament preveu reactivar-hi els programes de Benestar i Família.

La pandèmia va posar de manifest les mancances del Centre Cívic del Molí. El local va haver de tancar per garantir les mesures sanitàries ja que era només una sola sala petita i sense possibilitat de ventilació. Mentrestant, el govern local va començar a buscar un nou espai al centre cívic.

Un nou centre per reactivar projectes

Ara, el consistori ja ha tancat l’adquisició d’aquests baixos d’un edifici situat a l’avinguda de les Regions, una via comercial situada davant de la plaça dels Drets Humans i molt a prop de la plaça de les Regions. Aquestes dues places tenen molta afluència de gent i això garanteix que el nou centre cívic sigui un espai concorregut amb més visibilitat.

Tant bon punt s’acabin les reformes, el govern local preveu reobrir el centre cívic del Molí per tornar-hi a fer els programes engegats des de l’àrea de Benestar i Família. Així doncs, el consistori preveu reactivar la tarda jove, l’espai de salut jove o el reconcilia’t, entre d’altres.

El govern local preveu destinar l’espai utilitzat fins ara en un magatzem per a la secció de Patrimoni Cultural.

Amb la recuperació del Molí, Lloret de Mar tornarà a tenir sis centres cívics dispersats pel municipi. Aquests són: Can Carbó, Can Ballell, Can Sabata, Roca Grossa, el Rieral a part del del Molí; que dona servei als barris del Molí; Mas Vilà i Can Ribalaigua.

Foto: Ajuntament de Lloret de Mar

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

El més llegit