Portal de Continguts Digitals de Ràdio Marina

Lloret comença les obres del Mercat

Segons l'Ajuntament de Lloret, la remodelació del Mercat té com a eix vertebrador la sostenibilitat, l'eficiència energètica i, també, la incorporació d'elements tecnològics de digitalització.


Han començat les obres de remodelació del Mercat de Lloret de Mar. Aquest projecte té una durada prevista de 12 mesos. A més, s’ha desenvolupat amb un pressupost de 3 milions d’euros de l’obtenció d’un fons europeu Next Generation.

Des del consistori lloretenc apunten que la remodelació del Mercat té com a eix vertebrador la sostenibilitat, l’eficiència energètica i, també, la incorporació d’elements tecnològics de digitalització. A més, a l’edifici adjacent al del Mercat de Lloret s’estan acabant les obres del que serà la nova seu de la Secció de Promoció Econòmica i Comerç.

L’Ajuntament de Lloret també informa que les obres al Mercat tindran afectacions al trànsit. Així doncs, es tallarà l’accés rodat al carrer Sènia del Rabic, en el tram entre el carrer Oliva i el carrer Rector Felip i Gibert. Tot i això, es mantindrà l’accés de vianants existent a l’escola Esteve Carles.

Gemma Masó i Casadevall
Periodista de Ràdio Marina.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

El més llegit