Portal de Continguts Digitals de Ràdio Marina

Lloret continua amb el projecte “Ciutat de la Llum” amb un espectacle de videomapping


Al llarg de tres dies i en plena Setmana Santa, Lloret de Mar estrenarà un espectacle de videomapping, dins del projecte “Ciutat de la Llum”, inclòs en el Pla Operatiu de Reconversió Turística. El show lumínic plasmarà animacions i imatges a l’edifici de la plaça Pere Torrent i es crearan efectes artístics.

El primer espectacle serà el 15 d’abril, Divendres Sant, amb “Contrast”, en una dualitat entre el color blanc i negre. La segona jornada serà el dia 16, amb un show de colors molt variats, mentre que l’últim dia, el 17 d’abril, hi haurà il·lusions òptiques. Tot plegat, és una animació amb les tècniques de 2D i 3D i comptarà amb música per crear molt més ambient.

La iniciativa té diversos objectius, com atraure públic de proximitat i crear sentit de marca i identitat del municipi amb el projecte “Lloret, Ciutat de la Llum”, tal com ha explicat el regidor de Promoció Econòmica, Jordi Orobitg.

“aquest festival de videomapping té a veure amb una voluntat de captació de públic de proximitat que pugui venir a Lloret en aquestes dates per iniciar la temporada turística” (Jordi Orobitg, regidor de Promoció Econòmica)

 

 

Per cada espectacle es faran dos passis: un a les 21.30 h i un altre a les 22.00 h. Són unes projeccions que tenen un cost total de 24.000 euros, finançats per la Diputació de Girona, la Generalitat de Catalunya i l’Ajuntament.

Aquest passat estiu, Lloret de Mar ja va fer un primer tastet del projecte “Ciutat de la Llum”, amb el Lloret Drone Festival. A més, també es preveu que la façana de Casa de la Vila compti aviat amb una nova il·luminació.

Imatge: Plaça Pere Torrent de Lloret de Mar (Aj. Lloret)

Moisès García
Periodista de Ràdio Marina

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

El més llegit