Portal de Continguts Digitals de Ràdio Marina

Lloret celebrarà la tercera edició del Abanico’s Weekend de la Pride Costa Brava del 31 de maig al 2 de juny

Els caps de cartell seran Ptazeta i Azucarillo Kings


Lloret de Mar ha presentat el cartell de la tercera edició de la Pride Costa Brava. L’Abanico’s Weekend se celebrarà del 31 de maig al 2 de juny i comptarà amb artistes com Ptazeta o Azucarillo Kings.

Com a novetat, aquest any l’esdeveniment incorporarà una festa de la diversitat familiar i una gala drag, la Miss Travesti Costa Brava.

Tres dies, tres escenaris

L’Abanico’s Weekend arrencarà el divendres 31 de maig amb la primera nit de concerts. Per l’escenari Areny, situat al carrer de l’Areny, hi passaran Azucarillo Kings, Alex Guirado i Diana. La festa acabarà amb Verbena’m a la Discoteca Gotham.

El dissabte 1 de juny, la festa es traslladarà a la plaça Germinal Ros. L’escenari Teatre acollirà l’artista drag lloretenca Joanne, que farà d’amfitriona de la Pride Costa Brava. També hi actuarà el grup Fórmula Abierta, amb exconcursants d’Operación Triunfo; la dragqueen valenciana Choriza May; Ptazeta; i Juacko DJ. En acabar, les festes es traslladaran a la sala Gotham, amb Alex Guirado, i a la Discoteca Hollywood, amb Joanne i DJ Tarada.

L’últim dia de l’Abanico’s Weekend se celebrarà al passeig de Sa Caleta. Al matí hi haurà la Festa de la Diversitat Familiar amb el grup d’animació infantil Els Atrapasomnis. A la nit, a l’escenari Velamar es farà la gala drag Miss Travesti Costa Brava, conduida per Jèssica Pulla.

Gemma Masó i Casadevall
Periodista de Ràdio Marina.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

El més llegit