test

Portal de Continguts Digitals de Ràdio Marina

Lloret celebrarà la Festa Major de Sant Romà aquest cap de setmana

La Festa Major de Sant Romà de Lloret arrencarà divendres 10 de novembre amb la celebració del pregó.


Lloret de Mar ha presentat la programació de la Festa Major de Sant Romà. Del 10 a 12 de novembre el municipi celebrarà la festa major d’hivern amb activitats com contacontes o un tast de vins i concerts com el de Gertrudis o Mushkaa.

La Festa Major de Sant Romà de Lloret començarà el divendres 10 de novembre amb el pregó. El pregoner d’enguany serà el lloretenc vinculat Carles Carbonell. L’acte es farà a les 20.30 h a la sala d’exposicions de la Biblioteca.

La programació de la festa major d’hivern de Lloret també inclourà activitats com Contes de Festa Major, Contacontes històries de Lloret, visita guiada al cementiri, la visita guiada amb tast de vins a Sant Pere del Bosc o la Ruta indiana amb visita a la casa-museu de Can Font, entre d’altres. A més, en aquells dies també hi ha programada la celebració hindú de Diwali Mela i la XII Fira Medieval.

Pel que fa als concerts, actuaran els grups Gertrudis, Mushkaa, els hilariencs Waikiki, Verbena i Bitz.

Durant l’acte de presentació de la Festa Major de Sant Romà de Lloret 2023 s’ha revelat el cartell d’enguany. En aquesta edició, una vintena d’alumnes del batxillerat artístic han participat en el concurs de disseny del cartell de la festa major d’hivern. El guanyador han sigut es alumnes de l’Institut Ramon Coll i Rodés Martina Bardají i Daniela Alsina.

Gemma Masó i Casadevall
Periodista de Ràdio Marina.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

El més llegit