test

Portal de Continguts Digitals de Ràdio Marina

Lloret celebra una nova edició del MontPhoto Fest aquest octubre


Lloret de Mar celebrarà una nova edició del MontPhoto Fest. Entre el 6 i el 8 d’octubre es programaran conferències, exposicions i d’altres activitats relacionades amb la fotografia de naturalesa.

El MontPhoto Fest 2023 arrencarà el divendres 6 d’octubre al Teatre de Lloret amb les conferències dels fotògrafs Oscar Rodbag i Pere Cabañas, Eloïsa Matheu, Milos Prelevic i Marcos G. Meider. Dissabte es podran veure les ponències de Merche llobera, Eduardo Blanco Mendizabal, Marc Casas, Roberto García Roa, Evelyn Segura i Isabel Díez San Vicente. A més, el dissabte també se celebrarà la gala d’entrega de Premis MontPhoto 2022. L’últim dia del festival s’han programat xerrades de Gerard Carbonell, Anna Surinyach i Gheorghe Popa.

A banda de les ponències també s’han organitzat un seguit d’exposicions que es podran veure a la Casa de la Cultura, al Teatre de Lloret o a la plaça Pere Torrent. Entre les mostres destaquen l’exposició del concurs MontPhoto 2023, Joyas bajo el mar d’Enric de Santos o Kruger, Safari al cor de Sudàfrica d’Albert Masó.

A més, per aquesta edició del MontPhoto Fest també hi haurà tallers de fotografies i visites guiades per diferents espais del municipi lloretenc.

Foto: MontPhoto Fest

Gemma Masó i Casadevall
Periodista de Ràdio Marina.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

El més llegit