Portal de Continguts Digitals de Ràdio Marina

Lloret celebra la gala de la 19a edició dels Premis Literaris Vila de Lloret


El Teatre Municipal de Lloret de Mar ha acollit, aquest passat dijous al vespre, la gala de lliurament de guardons de la 19a edició dels Premis Literaris Vila de Lloret. El guanyador ha sigut Josep Fàbrega i Selva de Calders (del Moianès) a l’apartat de Poesia per adults amb el poema titulat “Mediterrània”. Aquest guardó està dotat amb 500 euros. El premi més ben dotat, és el de narrativa per adults. Enguany, però, com apunten des del consistori lloretenc, el jurat ha estimat deixar-l’ho desert. 

En la categoria de primària de cicle mitjà, en narrativa, la guanyadora ha estat Valeria Ivanitskaia de l’Escola Àngels Alemany pel treball titulat “Un viatge a Catalunya”. Pel que fa al premi poesia de primària, cicle mitjà, ha sigut pel poema titulat “Catalunya m’enamora” de Diego Curry Ramos de l’Escola Esteve Carles.

Dins de la categoria de primària de cicle superior, el premi de narrativa i el de poesia han recaigut tots dos en la mateixa alumna, Dea Ignatova Krasimirova de l’Institut Escola. El treball premiat en narrativa es titula “La cua blanca i la seva Catalunya natal” i el de poesia “Viatjar somiant”.

En educació secundària de 1r i 2n d’ESO, el premi en narrativa ha estat per Salma Ben Malek Taghzouni de l’Institut Coll i Rodés. El poema porta per títol “L’amor inesperat”. Mentre que en la categoria de poesia el premi ha estimat deixar-lo desert.

Pel que fa als premis de 3r i 4t d’ESO, en narrativa el guardó ha sigut per Hugo Detka Recha de l’Institut Coll i Rodés pel treball titulat “Seguint la força del mestral”. En poesia, el guardó ha sigut per Pau Martínez Ametller del Col·legi Immaculada pel poema titulat “El tresor amagat”.

Foto: Ajuntament de Lloret de Mar

Gemma Masó i Casadevall
Periodista de Ràdio Marina.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

El més llegit