Portal de Continguts Digitals de Ràdio Marina

Lloret celebra la Festa de la Cultura Lloretenca aquest cap de setmana

Com a novetat, la celebració s'ha dividit entre divendres i dissabte


Lloret de Mar celebra la Festa de la Cultura Lloretenca. Aquest esdeveniment, que acollirà el Teatre Municipal, vol donar visibilitat al conjunt d’actes participatius culturals que hi ha a Lloret.

Com a novetat, l’edició d’aquest 2024 es dividirà en dues jornades. La primera serà avui divendres 19 d’abril. S’hi entregaran els premis literaris Vila de Lloret, de literatura de viatges, i el premi Joan Llaveries, de contes infantils il·lustrats. A més, també hi haurà reconeixements a la producció cultural lloretenca i als escriptors locals, així com mostres de teatre, música i circ.

El segon dia serà demà, dissabte 20 d’abril. En aquesta jornada hi haurà mostres de producció local d’arts escèniques i plàstiques i, també, de gestió del patrimoni. A més, en aquesta segona nit es presentarà l’Any Doménech i es farà entrega del guardó Sa Gavina 2024. Aquest premi reconeix una entitat o persona que hagi fet mèrits en l’àmbit de les arts i les lletres.

D’altra banda, la nit de dissabte, també actuaran artistes locals com  la cantant Cristina Lamar, Josep Soto i Ignas Sostakovas. A més, hi haurà l’actuació de l’actor lloretenc Albert Muntané que presentarà el monòleg d’Ismael Smith que forma part de l’obra de teatre La Núvia del Rom. També les actuacions del casal de l’Obrera. A més, està prevista l’actuació del grup local de country i la colla de carnaval Els Encantats.

La celebració continuarà a partir de les 22h de la nit a la Plaça Germinal Ros amb el concert La nit del Canet, que commemora els deu anys del Canet Rock, i l’actuació del DJ Celtics, per cortesia de l’associació Joventut Sa Romana.

 

Gemma Masó i Casadevall
Periodista de Ràdio Marina.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

El més llegit