test

Portal de Continguts Digitals de Ràdio Marina

Lloret celebra el MontPhoto Fest aquest cap de setmana


Lloret de Mar celebra una nova edició del MontPhoto Fest. Aquest cap de setmana, entre el 6 i el 8 d’octubre, hi haurà conferències, exposicions i d’altres activitats relacionades amb la fotografia de naturalesa.

El MontPhoto Fest 2023 arrencarà aquest divendres 6 d’octubre al Teatre de Lloret amb les conferències dels fotògrafs Oscar Rodbag i Pere Cabañas, Eloïsa Matheu, Milos Prelevic i Marcos G. Meider. Dissabte es podran veure les ponències de Merche llobera, Eduardo Blanco Mendizabal, Marc Casas, Roberto García Roa, Evelyn Segura i Isabel Díez San Vicente. A més, el dissabte també se celebrarà la gala d’entrega de Premis MontPhoto 2022. L’últim dia del festival s’han programat xerrades de Gerard Carbonell, Anna Surinyach i Gheorghe Popa.

A banda de les ponències també s’han organitzat un seguit d’exposicions que es podran veure a la Casa de la Cultura, al Teatre de Lloret o a la plaça Pere Torrent. Entre les mostres destaquen l’exposició del concurs MontPhoto 2023, Joyas bajo el mar d’Enric de Santos o Kruger, Safari al cor de Sudàfrica d’Albert Masó.

A més, per aquesta edició del MontPhoto Fest també hi haurà tallers de fotografies i visites guiades per diferents espais del municipi lloretenc.

Foto: MontPhoto Fest

Gemma Masó i Casadevall
Periodista de Ràdio Marina.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

El més llegit