test

Portal de Continguts Digitals de Ràdio Marina

Lloret celebra el festival de drons amb participació internacional


Lloret de Mar celebrarà la tercera edició del Drone Show Festival els dies 28, 29 i 30 de juliol. El festival de drons lloretenc d’enguany, a més, comptarà amb participació internacional. Per primera vegada acollirà empreses especialitzades en espectacles de drones tant de Catalunya, com també de França i Portugal.

Una altra novetat del festival de drons de Lloret d’enguany és l’augment del nombre de drones que participaran a cada espectacle. En total, segons informa el consistori lloretenc, seran 200 aparells els que volaran conjuntament durant cada proposta artística. Aquesta xifra duplica la de l’any passat. Segons l’Ajuntament de Lloret, aquest augment permetrà millorar l’espectacularitat i la complexitat de les figures.

Els tres espectacles programats entre el 28 i el 30 de juliol tenen una temàtica comuna: la naturalesa i preservar el nostre planera. Així, el festival de drons de Lloret de Mar començarà el divendres 28 de juliol, a les 22.30 h, amb la companyia Folck Drone Art i el seu espectacle Eco 200. L’endemà serà el tron de la companyia portuguesa Drone Show Animations i el seu Deep Love. La companyia francesa Diffuse tancarà la tercera edició del Drone Show Festival el dia 30 de juliol amb l’espectacle Quest of Light.

Foto: Ajuntament de Lloret de Mar

Gemma Masó i Casadevall
Periodista de Ràdio Marina.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

El més llegit