Portal de Continguts Digitals de Ràdio Marina

Lloret celebra cinc activitats en el marc del Dia Internacional contra la LGTBI-fòbia

Les primeres activitats es faran aquest divendres i dissabte


El Teatre de Lloret de Mar acollirà cinc activitats en contra la LGTBI-fòbia entre el 10 i el 23 de maig. Aquestes activitats s’emmarquen en la celebració del Dia Internacional contra la LGTBI-fòbia (17 de maig) i, també, en el calendari d’activitats del Pride Costa Brava 2024, que s’allarga durant tot el mes de maig.

La primera activitat programada serà aquest divendres 10 de maig. Serà el concert Fins a l’Arrel  de Víctor Jiménez, organitzat per l’associació Amics de la Música. Aquesta actuació també s’inclou en el cicle Nits de Piano. El dissabte 11 de maig el Teatre de Lloret acollirà l’espectacle teatral Hermafrodites a cavall o la rebel·lió del desig, a càrrec del col·lectiu Que no salga de aquí.

De cara a la setmana que ve, el dissabte 18 de maig s’estrenarà l’espectacle de dansa flamenca Sueños de Mujer, a càrrec de Carolina Villegas i Brenda Delgado. El 19 de maig es farà l’acte Lloret contra la LGTBI-fòbia, on s’entrevistarà al youtuber, escriptor, periodista i activista pels drets LGTBIQ+ Daniel Valero, Tigrillo.

L’últim acte serà la projecció de la pel·lícula Alteritats. Es farà el 23 de maig i anirà a càrrec del Cineclub Adler. La postfunció l’han organitzat l’associació Plurals, Associació LGTBIQ+ de Lloret de Mar.

Gemma Masó i Casadevall
Periodista de Ràdio Marina.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

El més llegit