Portal de Continguts Digitals de Ràdio Marina

Lloret busca famílies per participar en el programa de mentoria Meraki


Les fundacions Resilis i Probitats i el departament de Benestar i Família de l’Ajuntament de Lloret de Mar han impulsat un projecte de mentoria social: el projecte Meraki. L’objectiu d’aquesta iniciativa és l’acompanyament en diferents aspectes de la vida quotidiana a través d’una relació de mentoria entre dues famílies.

La tasca de les famílies mentores, segons assenyala el consistori lloretenc, és donar suport a les famílies en l’organització i planificació del dia a dia. A més, també en els hàbits i alimentació saludable, en la criança o en la gestió del temps d’oci en família, entre altres aspectes.

La fundació Resilis és una organització sense ànim de lucre que treballa per millorar la qualitat de vida d’infant i adolescents en risc. A més, també treballa per la defensa dels drets d’aquests menors. Per la seva banda, La fundació Probitats promou hàbits saludables mitjançant programes d’educació i alimentació saludable.

Conjuntament, han impulsat a Lloret Merkai, un programa de mentoria social que ja s’està desenvolupant a altres municipis com Llagostera. Les dues fundacions ofereixen assessorament i formació amb professionals especialitzats durant tot el procés a les famílies participants.

Per la seva banda, des de l’Ajuntament de Lloret s’han compromès a trobar les famílies que vulguin participar en aquest projecte, sigui com a mentores o com a mentorades. Per participar cal contactar a mentoriasocialgi@resilis.org o al telèfon 648 93 47 99.

Gemma Masó i Casadevall
Periodista de Ràdio Marina.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

El més llegit