test

Portal de Continguts Digitals de Ràdio Marina

Lloret arrenca la celebració de la Festa Major de Santa Cristina


Lloret de Mar ha arrencat la celebració de la Festa Major de Santa Cristina aquest dimecres 5 de juliol. En total s’han programat una quarantena d’actes que s’allargaran fins al 29 de juliol.

Dins de la programació de la Festa Major de Santa Cristina s’inclou el Pride Costa Brava, que se celebra entre el 7 i 8 de juliol, i la Diada Castellera, que es farà el 7 de juliol. Altres activitats programades són l’audició de sardanes, el correfoc, la 20a edició del Clon Festival, el Torneig Santa Cristina de Futbol Sala, el castell de focs artificials, la tradicional cantada d’havaneres, l’Outdoor Summer Festival o espectacles de circ, màgia i teatre al carrer. També hi ha programada una nova edició del Drone Festival.

En el marc de la Capitalitat de la Cultura Catalana que ostenta a Lloret aquest 2023, dins de la Festa Major de Santa Cristina hi ha programades un seguit de propostes. D’una banda, l’obra de teatre La Núvia del Rom al Cementiri Modernista. De l’altra, també hi haurà l’exposició del concurs de pintura sobre banderoles reciclades. A més, es fan les visites tematitzades “El Jardí del Drac” als Jardins de Santa Clotilde.

Foto: Ajuntament de Lloret de Mar

Gemma Masó i Casadevall
Periodista de Ràdio Marina.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

El més llegit