Portal de Continguts Digitals de Ràdio Marina

Lloret acull una jornada de gossos d’unitats canines de dinou Policies Locals de Catalunya


La Comissaria de la Policia Local de Lloret de Mar ha acollit aquest divendres la jornada ‘Detecció i cerca amb Unitats Canines‘. Hi han participat 30 agents i 25 gossos dels cossos policials de dinou municipis catalans amb l’objectiu de millorar el servei que ofereixen aquests gossos policia a cada localitat.

Durant la jornada, els participants s’han dividit en diferents grups de treball amb escenaris diversos. Les pràctiques s’han realitzat a l’exterior de la comissaria, al dipòsit de vehicles o al pàrquing soterrani de l’edifici.

La formació ha anat a càrrec d’un instructor expert que venia d’Alcobendas i hi han assistit agents i gossos de la policia local de Vilassar de Mar, Sant Just Desvern, Esplugues de Llobregat, Martorell, Sant Feliu de Guíxols, Platja d’Aro, Palafrugell, Santa Coloma de Gramenet, Granollers, Caldes de Malavella, Tossa de Mar i Lloret de Mar, Girona, Olot, Sabadell i Polinyà, La Jonquera, Amposta i Salt.

Deus anys d’Unitat Canina a Lloret

La Unitat Canina de Lloret està en funcionament des de fa més d’una dècada i actualment té tres gossos: l’Iron, la Maya i la Luna. La previsió és que durant aquest any se n’incorporin tres més. La Unitat Canina s’ocupa de tasques de seguretat ciutadana i de detecció i venda d’estupefaents. L’any passat, durant la temporada de màxima afluència turística al municipi, es va activar un dispositiu especial amb tres torns operatius.

Imatge: Ajuntament de Lloret

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

El més llegit