test

Portal de Continguts Digitals de Ràdio Marina

Lloret acull un campus de joves que vol impulsar projectes amb impacte social

'Generació propòsit' té l'objectiu de formar joves que volen generar un impacte social. En aquest sentit, durant el campus s'ofereixen activitats de desenvolupament competencial, mentoria grupal, networkig per treballar i impulsar idees i projectes.


Lloret de Mar acull per segon any el campus de la Fundació Princesa de Girona. En total hi participaran 50 joves d’entre 21 i 30 anys que han estat seleccionats d’arreu de l’Estat. Des d’aquest dijous i fins diumenge s’han programat tallers i conferències amb el propòsit d’impulsar projectes amb impacte social.

La iniciativa Generació Propòsit es dirigeix a joves de 20 a 30 anys amb potencial de lideratge social. Així, aquest programa de la Fundació Princesa de Girona té l’objectiu, com apunten des de l’entitat, de formar joves que volen generar un impacte social. En aquest sentit, durant el campus s’ofereixen activitats de desenvolupament competencial, mentoria grupal, networkig per treballar i impulsar idees i projectes relacionats amb la salut, la sostenibilitat i el medi ambient, l’educació, el tech for good o la cultura.

La sessió inaugural se celebrarà aquest dijous a la tarda Serà un debat sobre els reptes globals i geopolítica en què hi participaran el director adjunt de La Vanguardia, Miquel Molina, o la redactora en cap de El País a Barcelona, Ana Pantaleoni, entre d’altres.

A l’edició d’enguany del campus que se celebrarà a Lloret també hi participaran dues joves de la primera edició Generació propòsit. D’una banda, Clara Ortega, impulsora de la iniciativa ‘Ni una butaca vacía’, explicarà aquest projecte que promou l’apadrinament d’entrades a teatres i activitats culturals. María Jesús Marín, d’altra banda, explicarà l’evolució de l’app PRECISO, centrada a millorar la salut de les persones, la seva capacitat de treball i el clima psicosocial de les empreses.

Gemma Masó i Casadevall
Periodista de Ràdio Marina.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

El més llegit