test

Portal de Continguts Digitals de Ràdio Marina

Lloret acull la segona edició Sports&Events Workshop


Lloret de Mar és la seu del II Sports&Events Workshop. Des d’aquest dimarts i fins avui dijous, el municipi selvatà és l’epicentre internacional del turisme esportiu.

Al II Sports & Events Workshop s’hi han reunit prop de setanta compradors de més de 20 països diferents especialitzats en turisme esportiu. Entre els països participants hi ha Àustria, Bèlgica, Croàcia, Dinamarca, Finlàndia o Noruega, entre d’altres. Segons l’Ajuntament de Lloret de Mar, un alt percentatge dels compradors internacionals estan especialitzats en l’organització de training camps de diferents modalitats esportives.

A banda dels dos dies de reunions, que tenen lloc a l’Hotel L’Azure, els participants disposen d’un programa experiencial. Aquest inclou la descoberta de la destinació pel que fa a l’oferta esportiva, la gastronomia i activitats complementàries per fomentar el contacte entre compradors i venedors. Així doncs, al programa hi ha activitats com senderisme pel nou tram del camí de ronda, la ruta indiana, l’experiència immersiva del Castell de Lloret, rutes en bicicleta de carretera i BTT o la cursa d’orientació amb tast de vins al paratge de Sant Pere del Bosc.

Des del 2006, Lloret està certificada com a Destinació de Turisme Esportiu en les modalitats esportives de futbol, atletisme, ciclisme, natació, esports col·lectius i triatló. Avui, al municipi hi ha 12 empreses d’allotjament i 2 agències receptives certificades en turisme esportiu per l’Agència Catalana de Turisme. A més, també hi ha 17 establiments i 2 agències receptives certificades en cicloturisme.

 

Gemma Masó i Casadevall
Periodista de Ràdio Marina.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

El més llegit